We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, door op de Akkoord knop te drukken, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Scoutinggroep
De Gold'n Zende
Nieuwleusen

explorers_rgb

De Explorers zijn 15 tot 18 jaar en dragen de rode blouse. Bij de Explorers stel je je zelfstandig op. De leiding die voorheen bepaalde wat je ging doen is nu begeleiding, die je wat kunt vragen als je er even niet uitkomt of het uit de hand loopt. Je bepaalt zelf wat je gaat doen, de begeleiding helpt je vervolgens bij de voorbereidingen. Je maakt samen met de andere Explorers een planning waarin je zet wat je gaat doen en wie het voorbereidt. Je kunt bijvoorbeeld met z'n allen gaan karten, paintballen, een grote toren maken of gewoon lekker met de hele groep rondom het kampvuur gaan zitten en er een gezellige avond van maken. Wat je doet bij de Explorers, hangt af van wat jij en de rest van de groep willen doen.

De zelf verzonnen opkomsten moet je zelf doen, met behulp van je mede-Explorers en begeleiding. Kom je er niet uit, dan zijn er altijd die behulpzame begeleiders die je kunnen helpen. Ook zijn er voor de Explorers verschillende kampen waarbij andere Explorers uit heel Nederland elkaar ontmoeten, vol activiteiten en gezelligheid.

Stuur gerust een berichtje via ons contactformulier om een keer te komen kijken bij een opkomst.

Leidingteam
Dolf Zijlstra

Opkomsttijden
Zaterdag (even weken) 17:30 uur tot 18:30 uur